Hızla Tüketiyorum : Friends

by - Eylül 06, 2017

 Yaratıcı : Marta Kauffman, David Crane
 Oyuncular : Lisa Kudrow , Courteney Cox ,  Jennifer Aniston , Matt  LeBlanc , Matthew  Perry , David Schwimmer
 Ülke : ABD
 Tür : Komedi
 Yapım Yılı : 1994


''Dizi , New York'ta yaşayan 20'li yaşlardaki üçü kadın , üçü erkek , altı kişilik bir arkadaş grubunun yaşamları ile ilgilidir. Çekimleri 10 yıl süren dizinin karakterleri gerçek hayatta olduğu şekilde dizide de aynı oranda yaşlandırılmıştır .Tüm zamanların en sevilen sitcom'larından biri olmuştur . 
Çocukluk arkadaşları olan Monica ve Rachel , Monica'nın ağabeyi Ross , Ross'un üniversiteden oda arkadaşı Chandler.. Chandler'ın ev arkadaşı Joey ve Monica'nın eski arkadaşı Phoebe . Geçmişleri bir yerde kesişen bu 6 arkadaşın yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor . Müthiş bir mizah ile dostlukların iç içe geçtiği dizideki karakterler , 10 sezona yayılan hikaye boyunca izleyiciyle birlikte büyüyüp olgunlaşıyor. Jennifer Aniston gibi sonradan yıldızlaşacak isimleri kazandıran bir dizi olarak da unutulmazlar arasında..''

Çok uzun zamandır her hangi bir diziye başlamak istiyordum ama hangisini neyi beğenirim tam emin değildim . Tüm dizilerim final yapınca ve malum yaz ayında olunca hadi bakalım dedim bir diziye başlayayım . Daha önce çok duyduğum fakat hakkında pek fikrim olmayan 'Friends' dizisine başladım . Ve işte yorumlarım ... Zamanın efsanelerinden olan dizi ben doğmadan önce çekilmeye başlanmış olmasına rağmen izlerken kesinlikle bu durumu yadırgamadım . Hatta o kadar dizinin içinde hissediyorum ki kendimi sanki dün çekilmiş gibi . 

Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi gerçekten hızla tüketiyorum . Çok kısa bir zamanda 4.sezonu devirmek üzereyim. Diziyi izlerken bölümleri nasıl atladığımı bilmiyorum . Sanki bende o arkadaş grubuna dahil gibi hissediyorum kendimi . Mutlaka bir yerinde kendinizi, arkadaş grubunuzu , aranızda dönen sohbetleri görebiliyorsunuz ve bu gerçekten sizi kahkahalara boğuyor . 

Diziye başlarken öncelikle abur cuburunuzu yanınızda bulundurmanızı , bir oturuşta sadece ilk bölümü değil 3-4 bölümü arka arkaya izlemenizi , dizi hakkında hiçbir yorumu okumamanızı (çok fazla spoiler var) ve şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum.


You May Also Like

2 yorum

  1. En sevdiğim komedi dizilerinden biri. Sen yine de çok hızlı izleme. Dizi bitince boşluğa düşüyorsun :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım artık çok geç :( son bir sezon kaldı azcık azcık izliyorum resmen :))

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)
Yorumlarınızı anonim olarak da bırakabilir ve beni bilgilendir butonuna basabilirsiniz :)